was it real?

Du kan gråta mitt på gatan 
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort 
Du får passa dig som satan 
för jag glömmer aldrig bort vart du bor 
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort 
nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort 


it's friday, friday

sitter här med Fredag (ja, hunden heter Fredag) och myser och tittar på film. vi ser på Never Back Down 2. sjukt bra film, snygga killar dessutom (y)

it gets harder every day

jag orkar inte med den här skiten dag ut och dag in. vad har hänt? eller vad har vi/jag gjort? </3

i'm so tired of people

sitter hos pappa nu och tittar på Idol! imorgon bär det in till Uppsala för att träffa Jennifer och Emma, det blir kul. sen är det bara att tagga för match på söndag (och pizza efter, mumma) men ska fortsätta titta på idol nu!

the notebook

hej alla glada och fina (ni som är sura och fula bryr jag mig inte om)! sitter här på mitt rum och läser The Notebook, jätte bra film! så ska se om boken är lika bra. dock är den på engelska men det gör inte (vill ha bättre betyg i engelska)
igår var jag inne i Uppsala med mamma och Alice. vi skulle fixa pass (åker till Spanien/Kanarie Öarna på höstlovet) men nej det gick inte för båda vårdnadshavare skulle skriva på osv.. så vi åkte till city gross och handla mat + hårfärg. UTVÄXTEN ÄR BORTA!!!!!!!!!!!
sen åkte vi till skopunkten och IKEA också! köpte mina skor som jag velat ha ett tag nu, awesome!!! har inte så mycket mer att skriva sååååå ha det så bra nu ♥
The Notebook

dom är så mina nu!


plugg plugg och mera plugg

ja rubriken säger ju allt om detta inlägg faktiskt. har rätt så mycket att göra den här veckan, måste komma på vad jag ska skriva i min novell om första världskriget, har spanska glosor, engelska glosor, matteläxa, SOprov. vet inte om jag glömt nåt, det är MYCKET att göra iallafall! men ska titta in på glosor.eu och träna på glosorna nu.
chillpill ♥

jag älskar er tjejer ♥

två bilder från igår! ♥




close your eyes, clear your heart, let it go

hej alla! funderar på att göra en ny header, men vet inte hur den skulle se ut faktiskt. aja ska tänka ut nåt fint iallafall!
taggggggga skola imorgon då!!!!! gud så skönt asså. ojojoj.
nej men ska öppna Picasa nu och börja på en header! PUSSPUSS ♥

"jag pluggar i Knivsta"

kvällen igår spenderades med massa härligt folk. lite knasigt och pinsamt blev det men kul ändå! vaknade upp hos Jennifer idag, myspyyyyyys!! snart blir det väl hemfärd till Knivsta I guess, måste hem och plugga lite. har SOprov på onsdag om första världskriget, awesome.
måste bara säga att ÄNGBY KROG HAR JU BRUNNIT NER INATT!!!! wtf????

älska mig

brb film! Älska Mig.

good night

GODNATT MINA KÄRA VÄNNER ♥



kärlek till skor ♥

helt sjukt vad man kan vara kär i skor asså!!!

skopunkten

H&M

H&M

H&M

awesome, your name is awesome, awesome is your name

yeah, sitter och tittar på Justin Biebers film NEVER SAY NEVER !!! HAHAHA.
kul liv I know. nej men har varit ute med Emma och Jennifer hela kvällen, fast det blev sjukt kallt och dom skulle åka moppe så aa vi drog hem! men nu sitter jag här med mina älskade mjukiskläder framför filmen, awesome.
ja mitt hår är knas!


you are so beautiful to me ♥

Tjenixen! kom hem från skolan för ungefär tjugo minuter sen. varit en sjukt lång och seg dag asså! började dagen men matte. BORING! men nu är det helg och nu är det bara att chilla tills det blir måndag igen (y) haft världens kramper i magen från igår kväll.. weard. men hinner inte skriva så mycket mer nu!
kolla in min tumblr http://elinwahlin.tumblr.com/

kärlek är som ett gummiband, när den ena släpper får den andra ta smällen.

hej alla fina! taggar till för match just nu. spelar mot Sigtuna ikväll. sen när jag kommer hem blir det plugga som gäller,  har både engelska och matte tills imorgon *suck*
måste skynda mig nu så jag inte får håll, hihihi!

RSS 2.0