i love you more then anything else

ja då var man nyduschad! skönt! nu blir det movietime, Limitless (y)

over & over i tried and over & over you lied and over & over i cried

haha jag har inget liv! sitter och tittar på bilderna från niornas bal.. kul man kan ha!! men aa, har ju ingen att smsa med just nu eftersom typ alla är på bal -.-
men iallafall, imorn är det bortamatch (vet inte mot vilka men men...) YEAH! så taggad.. *host*
bild från igår, ja så kul har Elin en fredagkväll xD haha

förkylningen regerar

wiiho älskar att vara förkyld! or not.. men iallafall har varit på eurostop idag med mamma, köpte en skjorta! och present till mamma (morsdag imorn) plus att hon fyller år på tisdag.. men aa vad ska man göra the rest of the day då? hmm..
vit skjorta - H&M 99 kr

fourteen days

wiiho! nu är det bara två små veckor kvar till sommarlovet! (för att vara exakt så är det 13 skoldagar kvar) ska bli sjukt skönt med sommarlov! men lite synd ändå, eftersom man inte kommer se vissa personer i höst :'( men men.. life goes on, right?

we are only given today and never promised tomorrow.. so be sure to tell someone you love them.

skönt med fredag! haft en ganska så jobbig vecka, inte bara i skolan utan med allt.. men aja nu är det helg och nu blir det bara att chilla! idag var en rätt så bra dag faktiskt, hade bara två lektioner. först matteprov sen SO, sen var det ju konsert i hälsohuset! haha det var inte så roligt, bara massor med 97:or typ..... hehe
men från ett ämne till ett annat så ville jag bara säga att jag är sjuuuukt hungrig!! har inte ätit sen runt elva typ.. men det blir god mat hemma så att det är lungt! haha TACOKVÄLL :D wiiho (Y)
men jag måste gå ner och kolla om det blir mat snart ;) puss på er alla! lägger även upp en bild från idag.

a true friend is the greatest of all blessings

ja då har man konfirmerat sig! hade en perfekt dag i söndags faktiskt. perfekt väder. perfekta vänner. perfekt konfirmation. allt va bra helt enkelt. förutom att en mycket speciell person inte kunde komma! men men..
jag fick många fina presenter också, super nöjd ♥

to love someone deeply gives you strenght. being loved by someone deeply gives you courage.

den här dagen har ju varit underbar den med, hur härligt som helst! hoppas det blir fint väder ihelgen också eftersom jag åker till Åland med konfirmationsgruppen (oj långt ord) haha! jag längtar INTE, okej det är kul att vara med tjejerna men vi ska typ bara vara i kyrkan -.- plus att vi ska åka båt fredag den 13!! JAG KOMMER DÖ!!!
men vi ska bo på en jätte gullig gård så det blir nog bra ändå! (y)
men aa jag har inte tid med det här nu.. hejsvejs :)

the sun is on my side

UNDERBAR dag eller vad? har legat i solen mellan halv 11 och 14! super skönt (y)
jag har bränt mig i ansiktet och på bröstet och det va inte så bra av mig!! hehe
men det går ju bort sen och blir färg istället.
vi hade ju operation dagsverke idag men är ju sjukt förkyld så stannade hemma (y)

i love you

dålig uppdatering jo jag vet.. men jag har inte haft nån dator tillgänglig men nu snart så kommer jag köpa en så då hoppas jag att det blir bättre uppdatering! hehe
idag har det vart en sjuuukt långdag (hade ju långdag dessutom) men iallafall, idag så sprang jag 2 km på idrotten i denna värme.. INTE KUL!!
om två veckor är det ju konfirmation och jag har ÄNTLIGEN hittat den klänning som jag vill ha! (y) jag är super glad, nu måste jag bara be mamma att beställa den, thihi! måste lägga upp en bild på den..
nelly.com - 349 kr

RSS 2.0