Onsdag 29/8

Hejsan!
Ligger i sängen bredvid lillebror just nu och tittar på tecknad transformers, är både barnvakt OCH hundvakt just nu. Hunden är Markus hund och hans mamma kommer och hämtar henne om ett tag :) mamma har åkt på möte så är helt ensam med en 4 åring och en liten söt hund!


Mot Norrtälje


Rubrik

Hej!
Igår åkte jag till pappa eftersom han fyller år idag och vi firade honom lite med kladdkaka osv. Skoldagen har varit helt okeeeej, äcklig mat bara. Efter skolan träffade jag Emma, det var super trevligt att träffa henne, mycket att prata om nu när skolan börjat och Alma har gått åt olika håll :) införskaffade mig ett par nya svarta byxor då mina nuvarande byxor har blivit förstora.. När jag kom till Knivsta åkte jag till Markus och var där ett tag innan jag åkte hem!
Imorgon blir det ingen skola alls för mig, wiho!!!! Hade bara en "lektion" sp skippar den. Vid halv två imorgon tar jag bussen till Norrtälje för att möta upp morfar och sedan ska vi på övningsledare kurs, ska bli intressant faktiskt. Det slutar ganska sent vilket är jobbigt men åker till Markus efter och sover där, hellre sova med honom än ensam liksom ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1834616/images/2012/pic_503bd09cddf2b30800000e41.jpg" class="image">


4-års kalas

Hej!
Min lillebror fyllde ju fyra år i måndags så idag kommer släkten hit. Vi ska äta kräftor och annat gott. Igår bakade jag och mamma tårtor, star wars tårtor. Dom blev sjukt coola!!! Marsipanfigurerna har vi gjort själva också :)


Hej bloggen

Dagen har varit jätte skön idag, började halv tio och slutade tolv.
Har legat i soffan sen jag kom hem, mår inte så bra faktiskt.. Ska vila mig hela kvällen så jag kan gå till skolan imorgon! Efter skolan imorgon ska jag träffa tilde en stund och sen ska jag möta upp pappa och så ska han och jag äta på restaurang! :)


Måndag 20/8

Hej!
Vaknade upp hos Markus imorse, vilket var ganska jobbigt eftersom man vill ligga kvar i sängen när man har sånt bra sällskap istället för att gå till skolan. Men tvingade mig upp ändå!
Hade världens onödigaste dag i skolan idag, började 8.30 och slutade 10.30.... Gjorde lite grejer med klassen och sen matte diagnos. Värt.
Ikväll har jag varit på födelsedagsfirande hos min pojkvän, hans bror fyller 25 idag så vi grillade och fikade osv :) det var mysigt! Kom hem för ungefär 30 minuter sen och har nu lagt mig i sängen redo för att sova.
Godnatt! ❤


Andra dagen

Hej!
Andra dagen då, den har gått jätte bra faktiskt :) har spelat kubb med min klass och mitt lag vann förstås!!
Fick även sluta tolv istället för halv tre så det var skönt också :) träffade Markus efter skolan och fick en jätte fin ring av honom som jag velat haft ett tag! OM jag blev glad!!!
Ska om ett tag åka till Markus igen ska bara ta en liten dusch osv :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1834616/images/2012/pic_502e8fb2e087c30807001206.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1834616/images/2012/pic_502e8fb2e087c30807001206.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1834616/images/2012/pic_502e900c9606ee27a50011bb.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1834616/images/2012/pic_502e902ae087c3080700121e.jpg" class="image">


Off to school


Nu kör vi

Holaaaa
Ska äta lite kladdkaka och sedan börja göra mig i ordning för sängen. Kommer aldrig kunna sova inatt.
Vet inte vad jag ska ha på mig heller :(
Igår fick jag ett super fint iPhone skal av min underbara Markus! Blev så sjukt glad verkligen, har velat haft ett sånt skal jätte länge..


16 månader ❤

Hejsan!
Idag har jag och Markus varit tillsammans i 16 månader, dvs 1 år och 4 månader :) otroligt hur snabbt tiden gåååår, blir bara mer och mer kär för varje dag som går också hihi!
Vi ska iallafall in till Uppsala om ungefär en timme för att gå på stan och sedan äta god mat!
Har på mig min vita t-shirt med urklippta vingar från Barcelona och blåa jeans och vita converse :)


Blondare än någonsin

Färgade ju som sagt håret igår, och det blev ja.. Blondt !!! Jag fick världens chock efter jag hade tvättat ur hårfärgen och sedan torkat håret, jag såg ut som en albino typ. Dessutom blev det fläckigt men fixade det idag! Så det är väl heeeeeelt ok nu men är fortfarande i chock.... typ....
Ska om ett tag äta middag, idag bjuds det på hemmagjord pizza hos familjen Wåhlin! Mummmmms
Efter maten åker jag till Markus och sover där ;)


Lördag 11/8-12

Hej!
5 ynka dagar kvar till skolan börjar! börjar bli lite smått nervös nu haha..
Kom hem från Markus för ungefär 30 minuter sen, stannade vid Ica och köpte hårfärg också, så ikväll försvinner den äckliga SVARTA utväxten! Yäy


Fredag liksom

Hola!
Ska om ett tag bege mig mot Markus, och sen ska vi träffa några kompisar :)
Kvällens outfit:
Stickad tröja - ginatricot
Svarta byxor - H&M
Halsband - Barcelona (en butik som heter Promod)


Total Recall

Ska om 10 minuter gå ner till tåget för att möta Markus och sen åker vi in till Uppsala och går på bio och käkar med Emma och Andreas.
Har på mig min nya skjorta från ZARA idag med svarta jeans :)


Tisdag 7/8

Åååååh 9 dagar kvar till skolan börjar!! Jag är faktiskt ganska glad för att skolan ska börja, inga fler onödiga dagar när man bara ligger hemma och degar! Men jag ska försöka ta vara på dom sista dagarna nu. Så om ett tag åker jag till Markus och sover där! Imorgon ska jag vara barnvakt åt grannen hela kvällen..


New in


En dag i Stockholm

Precis kommit hem från huvudstaden! Haft en mysig dag med min familj. Först tittade vi på en 4D film, den var väl helt okej.. Sen åkte vi till Kungsträdgården och käka lunch och alla åt glass (förutom jag). Vi sprang även in en snabbis på ZARA och jag köpte en skjorta :) Senare ikväll åker jag till Markus och sover där


Mot Stockholm!


Aa juste

Hej! Kvällen har spenderats med min kära vän Emma. Vi köpte jordgubbar och satte oss på bryggan och bara hade det bra :) kom hem för typ 45 minuter sen och internet har varit konstigt hela dagen så har inte kunnat bloggat tidigare som jag hade tänkt.. Imorgon måste jag gå upp tidigt, ska in till Stockholm med min familj och titta på en 4D film! Det ska bli spännande faktiskt :)


Fridaaaay

Hejsan! Åkte ner på byn med mamma vid halv tolv och gjorde lite ärenden, åkte sen hem och åt frukost. Igår kväll träffade jag Elin, Tilde och Daniella, det var sjukt längesen (typ 1 år) sen vi fyra umgicks sist! Så det var kul att ses igen :) Ska snart börja städa huset eftersom mamma inte är hemma.. Senare idag/ikväll kommer Markus hit och sover här!


The Dark Night Rises

God kväll! Var på bio med Markus ikväll, vi såg the dark night rises, grymt bra film!! Ligger nu hemma i soffan och tittar på tv men ska snart gå och lägga mig.. Godnatt ❤


RSS 2.0