the adjustment bureau

Har en skön hemmakväll denna lördag! Lite ansiktsmask, film och popcorn, kan det bli bättre? ;)

shit

hallå!
äntligen har det efterlängtade påsklovet börjat! ska inleda påsklovet med att "fira" min kära pojkvän som fyller 17 idag och senare i helgen taggar jag till danslektionen på söndag. det är lite synd för det är ingen söndagen efter eftersom att det är lov då.. lite tråkigt faktiskt!
hade tänkt att titta på de två sista avsnitten av pretty little liars season 2 nu, lite efter att se de nu men har inte haft tid att göra det innan hehe :)


this is the moment we've been waiting for

hej! ♥
fick våfflor till middag idag, snacka om att jag blev överlycklig hihihi!!! :D
efter skolan åkte jag och Jennifer in till Uppsala, köpte present till min kära pojkvän som fyller 17 imorgon! hittade en tröja till mig som jag slog till på, orkar inte lägga upp någon bild dock.
borde egentligen plugga till matteprovet jag har imorgon, men har världens huvudvärk så jag ska vara snäll mot mig själv och inte plugga någonting :)

by the way, I'm wearing the smile you gave me

Hola mis amigos! Sitter och pluggar lite inför det muntliga provet i spanska som vi har imorgon! Sjukt tråkigt, pallar ej. Har alltid tyckt att det har varit roligt med spanska men nu på den senaste tiden så har allt blivit tråkigt! :( Ska iallafall dra mig mot Markus och sover där sen, sovmorgon imorgon ju ;) Puss puss

all I ever wanted

hejsan!
det blir seg uppdatering, jag vet! men har inte känt att jag haft något att skriva haha..
men sitter iallafall nu och skriver någon utvärdering på en träningsdagbok vi hållt på med i ca 3 veckor på idrotten. SJUKT SVÅRA FRÅGOR! måste bli klar inom 20 minuter, för då är det top model Sverige och efter det desperate housewives, och sedan är det ju premiär på GCB på kanal 5 :D

vårjackor


ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag att blomma

hej alla glada och fina! ♥
har pluggat sen jag kom hem från skolan, skriver ett NO arbete om evolutionen. inte det roligaste som finns direkt! det ska vara klart tills imorgon så har inget val direkt..
imorgon efter skolan åker jag hem till papi och sover där, ska bli skönt att komma bort lite faktiskt. men kommer hem på lördag redan :)
men har inte tid att blogga mer at the moment, måste skriva klart mitt arbete!


superfreak

avslutar denna tisdag med top model Sverige och desperate housewives!

oh yeah

tisdag idag, betyder att det var fisk i skolan idag. hate it. åkte in till Uppsala med Emma en snabbis efter skolan, var och tittade på min framtida jacka, it's to die for!
nu är jag hemma och har ätit och allt är bra, tittar på pretty little liars och idag är det sista avsnittet! wiiiie :D

you're my only hope

hej hå!
känner mig otroligt glad osv just nu, dansen gick bra idag och allt annat har också gått bra haha :)
sitter och kikar runt på internet lite grann, skulle titta på pretty little liars men det fungerade inte.. men är ganska trött ändå så skulle väl förmodligen somna!


lördag var det ja

hej! ♥
vaknade vid 9 imorse och har varit vaken sen dess, inte bra om man är jag. blir på jätte dåligt humör tills något roligt händer.. sitter just nu och pluggar/kollar kläder, hittar så mycket snyggt som jag vill ha!! men det får vänta.. ska göra annat för mina pengar när jag får dom! :)
idag ska jag spendera all min tid åt mig själv, ska plugga lite till och sedan bara ha det skönt! och lite senare idag går jag till Markus och sover där.
imorgon kör vi danslektion nummer 5, om jag minns rätt! sjukt taggad faktiskt :D
den här veckan har jag varit duktig, sprungit 3 gånger på löpbandet, kört 20 minuter varje gång! (för mig är det bra iallafall) och tänkte köra ett pass idag också, dvs om jag orkar :P
men måste skriv färdigt mitt lilla NO-arbete nu! :)
ha en skön lördag!


baby I've been California dreamin'

Laddar upp inför både top model Sverige och desperate housewives ikväll! Älskar livet just nu :D

tisdag 13/3

Hallå i stugan! Dagen idag har varit super jobbig, jobbat arslet av mig typ! Humöret har därför inte varit på topp, men på de två sista lektionerna så hände något haha.. Blev plötsligt super glad, dvs övertrött, hade inte ätit något heller under dagen så hade världens humörsvängning! :) Nu sitter jag iallafall hemma och pluggar till det kommande nationellaprovet, har det imorgon, NERVÖS, hatar boilogi. Men orkar ej plugga mer för tillfället så tror jag ska gå och baka eller göra någon annan sysselsättning! :P

be stupid

tittar på melodifestivalen för första gången i år! cooling.

I'm feeling great, I'm feeling awesome

hejsan! ♥
sitter och lockar håret at the moment, hör även att det är regn/hagel/tornado ute! vad hände? det var fint väder tidigare idag och nu helt plötsligt skiter Gud ut allt han har.. känns tungt att behöva gå ut nu faktiskt :(
men iallafall, måste skynda mig och fixa mig nu! ha en bra lördag ♥

kommer inte på någon bra rubrik.

hej! ♥
kom hem för inte så längesen och sitter nu vid datorn för att titta några avsnitt av gossip girl innan jag träffar Markus!
denna skoldag har varit rätt så skön, avslutade dagen med hemkunskap, lagade kycklingwok! det blev UNDERBART gott :D masterchef liksom..
men ska gå och äta nu eller nåt! ;)

Monki inspiration


hate this shit

oj har inte bloggat sen förra helgen, oups! ;)
men det har ändå inte hänt något speciellt i mitt liv under denna vecka, bara massa plugg! hade två prov idag, spanska och SO. tror faktiskt det gick ganska bra ändå :)
ja som sagt så har det inte hänt något speciellt alls denna vecka så har inget att blogga om direkt, har ägnat min tid åt gossip girl typ :)
visar min kreativa sida:




I need you to need me

I'm back bitches!!! Jag har inte haft internet sen i tisdags pga att vi bytt bredband osv osv. Men nu är jag tillbaka! :D Igår var mina goa brudar här, vi gick ner till pizzerian och käka pizza och sen hem till mig :) lite senare sen kom Markus hit, han hade varit i Stockholm, Globen på Avicii! Hemskt det som hände med plattformen, ellerhur?! :o hoppas alla som ramla mår bra nu! Idag var jag in till Stockholm med mamma och köpte tyg till min balklänning, wiho :D hittade även en blus (visar bild senare) och köpte nitar till mina jeansshorts! :) Bajs bajs bajs hejdå

RSS 2.0