España nästa!

nu är det inte långt kvar! om några timmar åker jag till Spanien och Kanarieöarna. ska bli grymt härligt att åka utomlands, speciellt när det är såhär kallt i Sverige. ska träffa Jennifer och Markus idag också, och städa och packa, hur ska jag hinna allt??? ska kanske inte sitta här då utan gå ner och fixa på mitt rum hehe.. vi hörs om en vecka! PUSS ♥

The art of walking around, pretending that nothing has ever happend.

TJA! grymt härlig kväll igår med mina underbara vänner, ni är verkligen bäst! är hemma hos Jennifer på barnkalas just nu, sen drar vi till Knivsta igen och chillar där. kanske åker till Alsike och äter pizza vem vet? haha fett sugen på pizza iallafall.. men nu kom Jennifer ut ur duschen så ska vara lite social mot min kära vän! ha det så bra ♥

tumblr

skulle skriva ett blogginlägg för ungefär 40 minuter sen men fastnade vid tumblr och facebook hihi.. men nu så kommer inget ivägen! idag fick vi höstlov, så sjukt skönt! ledig 1 vecka från skolan nu!! drar ju till Spanien på tisdag också, det ska bli så grymt roligt, en hel vecka utan föräldrar (åker med mormor och morfar, mina systrar och kusiner). så nu ihelgen blir det bara att taggar för att resa (Y) och imorgon kommer mina underbara vänner hem till mig, vi ska äta lite god mat osv. ska bli jätte trevligt!

word.


study till my brain explodes

tjenixen! ska dra igång med pluggandet snart, tänkte bara göra ett litet inlägg om nytt i garderoben och vad som gjordes i helgen. börjar med "kläderna". köpte en ny halsduk och ny jacka i söndags, grymt nöjd! i fredags var jag med Jennifer hela kvällen, vi skulle in på modevsining i Uppsala men när vi stog i kön var det sjukt mycket folk och det var en jätte liten lokal så alla skulle inte få plats där inne så vi drog till Knivsta och chilla där ett tag! sen i lördags var jag, Jennifer och Emma inne på öppet hus på två olika gymnasier. helt kär i den ena faktiskt men ska kolla på lite mer skolor i veckan och sen senare på året/våren. okej, tillbaka till helgen nu, senare på lördag kväll drog jag hem till Sofia med alla mina närmaste vänner och åt god mat och mös framför film. på söndagen kom mamma och hämta mig otroligt tidigt hos Sofia, klockan var kvart i elva på MORGONEN liksom! men det var ganska så skönt ändå, åkte till Bromma Blocks och titta på vinterjacka. (åt pizza till frukost) hittade en jacka som jag är riktigt nöjd med faktiskt, det brukar alltid vara så att jag ångrar mig när jag kommer hem men har inte gjort det än iallafall så det är bra! ikväll blir det att plugga plugga plugga och plugga (och såklart titta på Desperate Housewives) har matteprov imorgon och har ett SO-arbete att skriva klart tills på torsdag! mycket som händer nu i skolan faktiskt..
jacka - lindex 599 kr
halsduk - VILA 200 kr
notera att jag har RÖD mattebok!!!!!

modelljakten

kom nyss hem från skolan, har varit på öppet hus hela kvällen. har faktiskt varit i skolan HELA dagen förutom när jag åt såklart. lite små drygt faktiskt! just nu ligger jag och tittar på Modelljakten så hinner inte skriva mer nu haha.
GAMMAL BILD

you make me feel inside out

♥Godmorgon! Har precis gjort mig i ordning och ska snart börja gå ner mot tåget för att möta Emma. Vi ska in på några öppet hus nu på förmiddagen och sen drar vi hem till Sofia och chillar med tjejerna! Myspys

it's so juicy!

TJA! Gjorde precis i ordning en skål med äpple och banan till mig, känner mig oerhört nyttig! Är snygg och fräsch också, kom nästan precis från duschen! Nu ska jag fortsätta plugga till mitt idrottsprov som jag har imorgon, super duper kul!!

we have a problem

öhm, jag har ett problem... jag får inte plats med mina kläder i min garderob! vad gör jag??? det är helt fullt just nu, och jag har massor med kläder som måste få plats också. PANIK!

I will never be the same without you

godmorgon! vakna för ungefär en timme sen, sov ovanligt skönt i natt haha! så nu ligger jag i sängen och lyssnar på FM static (ovanligt) idag händer det väl inget speciellt I guess, kanske åker och tittar på vinterjacka eller nåt. det är ju så sjukt kallt nuförtiden, usch det är ju oktober bara, då ska det inte vara såhär kallt!! men det ska bli skönt att åka till Spanien sen i en vecka (y) drar på höstlovet till Barcelona och sen Malaga, och därifrån åker jag en stor kryssningsbåt - Royal Carribean. och den stannar på Teneriffa och Lanzarote! ska bli sjukt nice att få lite sol och värme igen, bli lite brun skulle sitta fint också! men måste gå och vika tvätt nu, ha en bra dag!

next stop brooklyn

sitter och lyssnar på gamla Bruno Mars låtar! känns konstigt på något sätt, när jag började lyssna på dom låtarna såg mitt liv helt annorlunda ut än vad det gör idag.. det känns som ett annat liv, det som var förut alltså. för 10-11 månader sen så trodde jag att jag var världens lyckligaste tjej, jag hade pojkvän, jag hade vänner.. men på nåt sätt så mår jag SÅ mycket bättre nu, jag har pojkvän (världens bästa enligt mig) dock inte lika många "nära" vänner. hellre få äkta vänner än flera falska.


godnatt mina kära vänner

Skriver ett litet godnatt inlägg från mobilen just nu. Har precis målat naglarna (mörkrosa) så skriver lite segt haha! Men sov så gott nu, det ska iallafall jag göra!! Kramis

I wish that you would just leave

god morgon! ska snart gå och äta frukost oh sen dra mig till skolan *suck* sov till nio idag och det var grymt skönt kan jag säga, van att gå upp vid sju liksom! jag har tänkt på en grej.. tänk om man skulle ha så i skolan att man fick komma när man ville? men såklart så ska man gå alla dom där timmarna man ska, men fett skönt att få bestämma själv vilken tid man vill gå upp och så? det kanske låter jätte dumt men jag tycker det låter som en bra idé haha! nej men seriöst, nu måste jag gå och äta så jag hinner i tid till skolan. ha det så bra!
man måste ju bjuda lite på sig höhö

RÖSTA!

behöver HJÄLP med att välja vad det ska stå på min klasströja!!!! antingen " punkt. " eller " *puss* " ELLER " elinwåhlin " ?!?! svårt val jag vet..

desperate fan

ska ta och titta på Desperate Housewives nu, fett taggad! så sjukt spännande.


wipe away all of my tears

I'm so tired of being here 
Suppressed by all my childish fears 
And if you have to leave 
I wish that you would just leave 
'Cause your presence still lingers here 
And it won't leave me alone



love it or live it

ja jag har fastnat för FM static, så sköna låtar haha!

Tommy Ton


face the truth

saker förändras.

i'll wait here forever to see you smile ♥

hej alla snyggingar! kom hem från skolan för ett litet tag sen och magen kurrar sjukt mycket kan jag säga. tror jag ska gå och fixa nån toast till mig eller nåt hihi.
har haft en riktigt skön helg faktiskt, sov hos Emma med Jennifer i fredags riktigt mysigt!! och i lördags så träffade jag pojkvännen hihi, sen var det ju söndag också och då bytte jag rum med min syrra! riktigt nice.
bild från i fredags


då och nu

sitter i skolan och tittar igenom gamla bilder från sjuan, helt sjukt hur jag såg ut faktiskt! HAHA.


nu


my brain says stop, but my heart says go

tjenixen! ligger och lyssnar på FM static, älskart! grymt bra låtar faktiskt, sjukt sköna!! började titta på en film men orkade inte titta klart hihihih..

så onödigt.

idag är det lördag, gryyyymt! var ledig igår också, hade studiedag. så igår åkte jag in till Uppsala med min syster, vi gick på bio och käka. mycket trevligt! idag händer det inte så jätte mycket faktiskt, eller aa ska klippa gräset *suck* och åker KANSKE in till Uppsala för att träffa Emma och Jennifer för att käka lunch, men får se! sen senare ikväll blir det att träffa pojkvännen ;*
jag orkar inte med att gå runt med den här känslan i magen varje dag!

bilder från igår




RSS 2.0