New in

Skor - skopunkten 349kr
Blus - H&M 149kr


Fredagsmys

Hej!
Vaknade upp bredvid min fina Markus idag, vi var lediga idag så vi låg kvar i sängen ett tag och gick upp runt elva. Tidigt för att vara oss ändå. Kom hem runt fyra och har varit hemma sen dess. Ligger nu i soffan och tittar på Titanic med lillasyster.


Gränby centrum x2

Hej!
Har precis ätit middag, idag blev det hemmagjord nachotallrik a la Elin. Blev väl sådär...
Ska om ett tag åka till gränby centrum med Markus och hans mamma, var även där igår med mamma och Alice. Köpte en ny blus från H&M, hade den på skolfotot idag och det kändes verkligen som att halva fyrisskolans tjejer vad en sån blus på sig..


Vinterjackan på

Vet att jag har blivit super dålig på att blogga men har glömt bort bloggen totalt senaste veckan! Ska iallafall till skolan nu och idag kör vi vinterjacka!


Uppsala fashion weekend

Hejsan!
Blev en tidig morgon för mig idag, vid halv elva åkte jag till Uppsala och mötte upp en del av min klass och en lärare, sen åkte vi ner på stan där Uppsala Fashion Weekend höll hus! Vi kollade först när stylist 2:orna stylade modellerna som gick i modevisningen, vi tittade på 2 modevisningar och vi gick även runt i olika butiker och "trendspanade".
Snart kommer Markus hit så ska göra mig i ordning osv :)


Never let me go

Hej!
Slutade en och en halv timme tidigare idag, vi avslutade dagen med massage. Efter skolan åkte jag hem och vid fem ungefär åkte jag till Markus och hämta min nessesär som jag glömde imorse.. Ska titta på halv åtta hos mig nu och sen se vart denna kväll har att erbjuda. Är ju "ledig" imorgon eftersom det är utvecklingssamtal hela dagen, jag har inte förns 13.20 så får sovmorgon! ;)


Tisdag 18/9

Tisdag idag och har bara två lektioner, slutar 12.10! Hur skönt som helst


Hungerspelen

Godmorgon!
Vaknade för en halvtimme sen ungefär, gick upp och åt frukost och la mig i sängen igen :)
Ligger just nu och läser hungerspelen. Måste läsa 20% av boken innan måndag och sedan skriva en läsrapport, så jag har lite att göra i helgen, har även prov i hår, hud och schamponering den här veckan!


Thank god it's friday

Hej!
Fredag idag, har haft en rätt så seg dag även fast vi bara har jobbat praktiskt idag. Kom hem för en timme sen och la mig i soffan direkt, mår ganska dåligt så ska vara hemma ikväll bara och ta det lugnt.


Tisdag 11/9

Idag ligger jag hemma och är sjuk. Tittar på gamla desperate housewives avsnitt!
I eftermiddag ska jag och mamma baka tårta eftersom Emelie fyller hela 18 år imorgon, helt sjukt.. Så imorgon blir det lite firande hemma hos oss :)


Måndag.

Hallå!
Har lagt mig i sängen nu och vill bara dö för jag mår så dåligt. Har ändå mått helt okej under dagen men sen tog jag en PW med Tilde i en timme och jag skulle inte gjort det känner jag nu. Nej nu blir det sova tills jag ska till skolan igen! Börjar 9.30 imorgon och slutar 12.10 så det blir ju skönt :)


Idag kör vi

Hej! Vaknade upp och såg att min fina pojkvän låg bredvid mig och sov, bästa som finns!
Igår var jag och Markus bara hemma hos mig och tog det lugnt, vi åkte in till Uppsala för att vi tänkte äta på Dragon Palace men det var fullt med folk så vi åkte tillbaka till Knivsta och köpte sushi här och satt och åt hemma hos mig.
Nu har Markus åkt hem och ikväll börjar dansen, så otaggad man kan bli, men innan dess ska jag vila eftersom jag inte mår så bra..
Gammal bild på mig och min prins


Kinamat med världens bästa

Ja rubriken säger ju allt!
Åker in mot Uppsala nu och äter Kinamat med min fina!!


Nyklippt

Kort kort kort kort


Halv åtta hos mig

Hejsan!
Sitter och väntar på att halv åtta hos mig ska börja. Tror jag börjar bli sjuk faktiskt så har tagit det lugnt sen jag kom hem från skolan!
Dagens outfit:


Tisdag 4/9

Hej!
Kom precis hem från tåget, åkte ner på stan med Emilia efter skolan och köpte en ny blus. Vi käkade lite och sen åkte vi hem!
Ska om ett tag gå ner och hänga upp tvätten så jag har något att ha på mig imorgon....
Skulle åkt till Markus ikväll men han fick feber imorse så det blir inget med det tyvärr.
Blusen är från Vero Moda och kostar 199 kr


Mot skolan!!


Storbak

Satt och tittade på halv åtta hos mig med Alice och mamma. Blev sjukt sugen på att baka så Alice och jag gick och baka kladdkaksmuffins, standard hemma hos mig, tog precis ut dom från ugnen och ska gå och duscha nu och sedan smaka på en muffins!


Gröna Lund

Hej! Kom precis hem från Gröna Lund. Det var helt okej där, sjukt kallt, är inte så mycket för attraktioner heller. Efter vi hade åkt därifrån ville jag åka ner till stan och kolla lite men mamma var inte så sugen på det idag så vi hoppa det! Ska snart äta lite middag, städa rummet och sen kommer Markus hit.


Lördag

Hej!
Idag är varken humöret eller någonting på topp. Mår super dåligt och ligger bara i soffan och degar framför film.
Imorgon åker jag till Gröna Lund med min familj och Jennifers familj! Ska bli roligt :) efter det kommer Markus hit och sover här.
Nej men jag ska försöka ta en liten tupplur nu.


RSS 2.0