Onsdag 28/11 2012

Var ute och julhandla lite igår med Jennifer. Köpt julklapp till Markus, nu saknas bara något till lillebror. Köpte även en blus till mig själv.
Slutade 11.20 idag för mil sista 3 timmars lektion utgick idag. Ligger nu hemma i sängen och tittar på the vampire diaries.


Tisdag 27/11

Ska snart ner till sjukgymnasten och kolla min knän. Sen åker jag in till stan igen och möter upp Jennifer för lite julklappsshopping.


Mot gränby centrum

Ska ner till tåget nu och mot jobbet! Börjar vid 12 idag och slutar vid 16. Jobbade igår med men då jobbade jag 5 timmar, kroppen var ganska slut efter det kan jag säga.


Kladdkaksbak

Tog precis ut en kladdkaka ut ugnen, så nu luktar det himmelskt i mitt rum, fördel med att ha rummet precis vid köket.
Känner mig piggare idag så imorgon ska jag till skolan.
Godnatt


Tisdag

Somnade bredvid min vackra pojkvän igår. Kände mig piggare på kvällen så trodde jag var frisk, men icke sa nicke! Vaknade imorse och mådde jätte dåligt, så när Markus gick till tåget så gick jag hem och sov.
Vet ni vad som hände igår?? Jag fick en liten kusin, iiiiiiiiih, blev så himla glad. Jag har kommit in i någon slags bebisperiod just nu, så fort jag ser en bebis så blir jag helt kär. Typ.
Det var min morbror och hans tjej som fick barn, de har ett tidigare barn på 1 1/2 år redan så nu blir det mer bebisar!


2012 - 11 - 19

Idag är jag hemma från skolan för att friskna till. Har precis gjort frukost och tittar på grey's anatomy.
Igår var jag barnvakt medans mamma och hennes fästman åkte och köpte lite julklappar, känns bra när de inte ens sett min önskelista än. Då passade jag och lillebror på att baka lite pepparkakor!


18/11 2012

Vaknade imorse med världens huvudvärk, rinnig näsa och svidande hals. Ingen dans för mig idag alltså. Jag skulle förmodligen ha träffat Markus idag också men det blir det inget heller med.
Jag ska om ett tag plugga lite inför imorgon.


Lördag 17/11

Vaknade upp bredvid min fina kille imorse, åkte till jobbet och jobbade i 4 timmar. Vid 17.00 åkte jag till pappa och åt god mat och firade en senare farsdag eftersom han inte kunde träffas på farsdag. Tog sedan bussen från pappa vid 20.00 och ligger nu i soffan hemma i Knivsta hos mamma.
Jag har blivit sjuk också. Lagom kul


Torsdag 15/11

Igår var det öppet hus på fyris, jag och mina 3 kompisar var där och representerade hantverksprogrammet - stylist, vi fick sminka, prata med folk som bar nyfikna på programmet osv. Stylist tvåorna hade gjort en egen modevisning, den var grym. De är sjukt duktiga!
Ska iallafall åka till Markus nu. Godnatt


Jobba jobba jobba

Kom hem för ungefär en timme sedan, ligger nu i sängen och ska snart sova.
Idag på jobbet var det super lugnt verkligen, jag Jennifer och Millan bara stod och gjorde ingenting för allt var städat osv.
Imorgon blir det ingen skola för mig, behöver inte gå på varken engelskan eller matten. På kvällen sen åker jag till Markus och sover där.
Godnatt


farsdag, 11 november

hade en super mysig kväll igår med Markus. vi åt middag på Tzatziki som ligger precis vid ån, ett super mysigt ställe med jätte god mat. jag åt ugnstekt aubergine med massa varma grönsaker, klyftpotatis och tzatziki. efter det åkte vi hem till markus men på vägen hem åkte vi till nya ica kvantum här i Knivsta och köpte Ben & Jerrys. 
idag hoppar jag dansen för jag mår inte bra alls. ska ligga hemma hela kvällen och titta på the vampire diaries och plugga lite. 
idag är det ju farsdag, men jag ska inte till pappa för han kunde inte. men på onsdag efter skolan så åker jag dit och "firar" honom då med god mat och så.
gårdagens outfit:
jeans : dr denim
kofta: ginatricot
t-shirt: Barcelona
halsband: butik i Kista galleria

Dracula

Kom precis hem från Uppsala och ska tvätta bort sminket och sedan gå och lägga mig. Idag fick vi lära oss att lägga en ögonskugga och eyeliner, imorgon blir det smink hela dagen! Imorgon kväll ska jag förmodligen träffa lilla Tilde som jag inte träffat på ett tag.
Klassen var på teater idag, Dracula, den SÖG verkligen, tror nästan jag somna ett tag. Innan teatern så åt jag och mina fina vänner god mat (sushi!!!!)


6 november

Idag är det lilla jag som agerar kock här hemma. Det blir kyckling med ris och sås.


Myskläder på

Väntar på att Markus ska sluta skolan och komma hit. Jag slutade 10 imorse, hade 1 lektion där vi skrev prov och sen fick vi sluta.
Har städat hela rummet och garderoben riktigt ordentligt idag, har tagit en dusch nu och sitter och tittar på tv och målar naglarna.


New in

Cardigan - ginatricot 249kr


4/11-2012

vaknade bredvid min ängel imorse, sen var det bara att skynda sig upp och åka och jobba. slutade vid 16.00, åkte hem, åt mat och har nu duschat. hade tänkt att jag skulle gå och lägga mig tidigt ikväll för att orka med morgondagen! 

1 november 2012

Har bäddat ner mig under filten i sängen och tittar på the vampire diaries. Om ungefär 2 timmar kommer Markus hit och gör mig sällskap och sover här.


RSS 2.0