punkt.

Jag mår dåligt. Jag är trött. Jag orkar inte blogga.

djungelboken

Hejsan! :) Kom hem från skolan för ungefär 1 timme sen, varit en ganska lugn dag idag faktiskt! Skulle plugga till provet som jag har imorgon men när jag kom hem så skulle jag vara barnvakt till klockan halv sju.. KUL! :( Men måste ge min lillebror någonting att äta nu! Ha det bra :)

kiss my neck.. & I promise to rip your clothes off.

Tumblr_lykmq8z1nt1r83ni4o1_500_large


sorry, I'm allergic to bullshit!

fml! har glömt mina skolböcker i skolan......... SKULLE JU PLUGGA IDAG!! HATAR MITT LIV ATM </3


we run the night

jag ursäktar för den dåliga uppdateringen, men har inte haft tillgång till dator dom senaste dagarna och kommer inte ha det den här veckan heller, men ska försöka uppdatera lite då och då från mobilen!
pratade nyss i telefon med pappa, och tänkte plugga lite spanska nu. har av någon anledning anmält mig till språkolympiaden som är på fredag, nu i efterhand så förstår jag verkligen inte varför jag anmälde mig i en spanskatävling (wtf?) aja får plugga gärnet den här veckan, om ni vet något bra fakta om Spanien så KOMMENTERA, behöver all hjälp jag kan få just nu! :)


a hot cup of tea

sitter och skriver en argumentationsartikel om abort och dricker super gott varmt te. känns som att jag har det bra nu, även om inte allt fallit på plats.. finns inte så mycket att göra åt saken at the moment, just wait and see! ska dricka upp mitt te och sen krypa ner i sängen tror jag, saknat den otroligt mycket idag.. min säng = min bästavän ♥
fått världens förkylning bara sådär också, I don't understand ??????? täppt i näsan så låter som en anka och sen halsen vet jag inte vad det är för fel på, ibland bara försvinner rösten och det svider som satan när jag sväljer eller öppnar munnen för att säga något.. :( what's happening to me????


if i could turn back time

hejsan! kom hem från skolan för ett tag sen och har ätit lite nu, hade tänkt att plugga lite, men först ska jag titta på senaste avsnittet av Pretty Little Liars som kom ut idag!
idag kom min kära syster hem från Spanien, hon har varit där en  vecka! saknat henne faktiskt.. men aa nog om de, måste kolla på mitt avsnitt och sen plugga resten av kvällen! :)

gossip gossip gossip gossip

idag efter skolan åkte jag och Jennifer in till Uppsala för lite shopping! fyndade en tröja, mycket bra pris, den var dock från ginatricot och brukar inte handla där egentligen men nu blev det så ändå! köpte även julklapp till my boyfriend (jag vet att jag är sen) gick även till subway, har inte fått min lön än sen jag jobbade i slutet av november, tycker det är dags att jag får den nu!! men frågade chefen när jag skulle få den och får den den 27:de, dvs på fredag! yäy :D
men måste plugga lite spanish nu, tror jag ska kolla på ett eller två avsnitt av Gossip Girl också! :)
SUPERDÅLIG bild! (tröjan är grå)


ginatricot - 199kr 50kr

i work out

avslutar helgen med lite träning! :D

put up your peace sign

utgång! ♥

can't keep my hands out the cookie jar

hej jag har inte gjort någonting alls idag hejdå

everybode needs inspiration

funderar på att göra om ett par jeans som är alldeles för stora till ett par snygga jeansshorts till sommaren!

vill ha något i den här stilen, sjukt snyggt!











ha ha



mummmmmmms

kom precis hem från skolan, varit en lång dag idag men nu är det äntligen helg och man kan ta det lungt! sista lektion idag var sjukt skön, hade hemkunskap och vi bakade bullar, dom blev jätte goda förutom att dom blev lite brända i botten hehe.. men ska kolla på ett avsnitt av Gossip Girl innan jag börjar göra mig i ordning, ska träffa Markus ikväll, vet inte vad vi ska göra men vi hittar väl på något! :)
mina och Louise bullar från idag!

yeah man

ska börja gå mot Markus när som helst, ska bara fixa lite grejer först! sen när jag kommer hem blir det PLUGGA PLUGGA PLUGGA! bloggar förmodligen senare ikväll också :)
bara jag som saknar sommaren? :(

wanties ♥


one last ride

godmorgon! vakna för en timme sen ungefär och har tittat på ett avsnitt av Gossip Girl, men hinner inte mer nu för måste börja göra mig i ordning för skolan. tror jag tar på mig min svart och röd rutiga skjorta från Lager 157, svarta byxor och converse! eller så ändrar jag mig i sista sekund som vanligt (hopplöst)..
oj vad klockan var mycket, måste stänga av och sminka mig nu! ha en bra dag :)
Chace Crawford från Gossip Girl ♥

can you keep a secret?

skulle plugga idag till provet som jag har på fredag, men om jag ska vara ärlig så har jag inte ens öppnat boken... men ska duscha, kolla ett avsnitt av mitt älskade Gossip Girl och sen KANSKE öppna boken iallafall :D
bjuder på en otroligt gullig bild som min underbara vän Jennifer tog idag:



you are the reason I come home

hejsan! tittade nyss på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars, sjukt bra och spännande! kunde mått bättre idag men nej, hänt lite grejer i skolan, får skit för något jag inte ens varit med på, jag var inte ens i samma del av skolan (svårt att förklara men) så är lite små sur nu.. trodde jag skulle vara världens lyckligaste i veckor efter igår, alltså det går inte att beskriva med ord hur glad jag är att jag fick chansen att se Gym Class Heroes spela!
bilder från igår:





















turn me up when you feel low

Det här har nog varit bästa kvällen i mitt liv! Sett mina älskade Gym Class Heroes Live!! :D kvällen blev mycket bättre när jag fick uppleva detta med mina underbara fantastiska bästa snygga väner, Jennifer och Emma! Tack tjejor :) men måste sova nu, helt slut i kroppen, kramis!

gym class heroes, here I come!

ska gå och lägga mig när som helst, tänkte packa väskan först (har simning på idrotten imorgon) och sen krypa ner under täcket! har kollat på Gossip Girl hela kvällen så är rätt så trött, vill vara pigg imorgon också eftersom jag ska på Gym Class Heroes efter skolan, det kommer bli GRYMT! åker dit med mina underbara flickor Emma och Jennifer ♥ kommer hem sent imorgon så bloggar på onsdag efter skolan! men sov gott och dröm sött ;)

It's gonna be a good night

kom nyss hem från skolan och ska titta på några avsnitt av Gossip Girl! men innan det så måste jag plugga lite grann, har fysikprov på fredag (suck)

I heard you were a wild one

hejsan! inte bloggat på ett tag nu, antar att folk är vana nu att det tar ett tag innan jag uppdaterar.. men skitsamma vi kör en liten "genomgång" av senaste veckan!
skolan har ju börjat nu osv, SJUKT JOBBIGT! dagarna innan skolan börja tog jag det lungt bara, träffade Tilde och vi tog en fika på Waynes Coffee och bara pratade, det var jätte mysigt! :)
i fredags var jag och mina kära vänner hos Josefine och käka, det tog ett tag att laga maten och den blev ju inte helt perfekt (förlåt) men det gick att äta iallafall!! senare på kvällen runt elva, åkte jag till Jennifer och sov där, vi skulle fixa videoutmaningar (?) men det gick ju sådär....... hahahah :P
igår hade jag och min Markus 9 månader tillsammans ♥ (sjukt hur tiden går snabbt alltså) så vi träffades, åt pizza och sen träffa vi Adde och Emma, kvällen sluta med att vi va hos någon tjej i Ängby (?) tråkigt var det....
haha
bilder från i fredags:

(nej vi fick ingen bra bild)

hej jag ser sne ut :s

god natt bitches

Taggar till för skola imorgon! Ska bli fruktansvärt jobbigt, ställt klockan på kvart i sju, lagt fram kläder så det går snabbt imorgon bitti! Det stora problemet är nog aatt jag aldrig kommer orka gå upp imorgon, åh nej.. Tror vi börjar terminen med att sluta fyra också, HUR KUL BLIR INTE DE?????? -.- men skitsama, den här vårterminen ska bli BÄST, ska glömma allt skit från förra året och börja om på nytt, ska lyckas med nationella, ska välja ett riktigt bra gymnasie, och ska ha en super fin klänning på niornas bal! Ska också höja mina betyg såklart :D godnatt!

ett hjärta kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar

sitter hemma hos Markus just nu, kom precis hit! vi har varit hos Krippa med Emma och Adde, det var trevligt! inte för att vi gjorde så mycket men, kolla fiiiiiiiiilm som vanligt ;)
godnatt på er ♥

det kan inte bli bättre ♥


XOXO

nu blir det Gossip Girl! :D

cold feet

döööööööööööör! mina fötter är som små isbitar just nu, jätte obehagligt :(
men iallafall, det blev inget Uppsala idag så vi tar det imorgon istället, så det blir bra ändå! måste kolla på ny ögonbrynspenna och mascara när jag ändå är i Uppsala, vet dock inte vilken färg på ögonbrynspennan jag vill ha.. fortsätter förmodligen med någon liknande som jag har nu! (oj guuuuuuuud så intressant att läsa, or not)
håller på att ladda ner första säsongen av Gossip Girl, yeah jag ska börja kolla från ruta 1, har ändå inget bättre för mig denna söndag! :)
vet ni? vet ni? vet ni? vet ni? vet ni? vet ni? på onsdag börjar skolan............... SUCK :( blir helt deprimerad bara jag tänker på det, vill inte gå upp klockan sju, vill inte gå till skolan, vill inte träffa allt jobbigt folk i skolan, vill bara inte... meeeeeeeeen ska gå och sätta på mig ett par strumpor eller två! :D

make me your radio and turn me up when you feel low

hejsan! kom nyss ur duschen och ska göra mig i ordning nu, ska träffa Markus, Emma och Andreas ikväll! inte gjort något på hela dagen så ska bli skönt att komma ut hehe :) imorgon vid två tar jag tåget till Uppsala med Tilde, ska bli riktigt mysigt att träffa henne faktiskt! ♥
nej men måste klä på mig nu, börjar bli lite kallt! hörs :P
HAHAHAHAHAHAHAHAH

here comes a fighter

duschen kallar nu, ska göra mig i ordning och gå hem till pojkvännen lite senare! :D sov gott ♥

när jag är med dig blir jag hel

sorry om jag inte bloggat på ett tag (onsdags), har helt glömt bort bloggen faktiskt.. tänkt på massa annat så har inte haft tid! men idag har jag inte gjort något alls, eller har köpt biljett till Gym Class Heroes!!! dom kommer ju till Sverige nu i Januari, ÖVERLYCKLIG! ♥♥♥
så ska lyssna igenom deras senaste album nu dom sista veckorna som är kvar, kommer bli awesome!
min frukost


i onsdags innan jag åkte till Emma


Gym Class Heroes ♥♥

sometimes it last in love but sometimes it hurts instead

hola! idag har nog varit den segaste dagen på sjukt länge.. vaknade vid halv åtta imorse och åkte till tandläkaren, det gick bra! sen efter det har jag inte gjort något alls, eller tittade på det senaste avsnittet av Pretty little liars, så grymt skönt och roligt att det har börjat igen!!! ikväll åker jag till Emma och träffar några vänner, sover kvar där också så det blir inget inlägg inatt, tyvärr. imorgon på dagen åker jag till min kusin som fyllde 17 på nyårsafton, vi ska fira honom antar jag haha! men nu ska jag gå och krascha vårat pepparkakshus som vi gjorde veckan innan jul, mums......

if you love me, let me know

what's up? idag har jag varit med Jennifer, fick gå upp jätte tidigt för att hon och hennes familj kom hit vid elva imorse, våra små bröder skulle leka, men det var trevligt även fast jag var trött som en gris.. ska snart börja göra mig i ordning, ska gå på bio med min pojkvän ikväll, vi ska se Sherlock Holmes: A game of shadows! sover där sen så det blir inget mer blogginlägg förns imorgon kväll kanske, åker till pappa då och sover kvar där så får se hur mycket tid + ork jag har för att blogga! på onsdag ska jag till tandläkaren och senare på dagen åker jag förmodligen till min kära vän Emma! har lite planer för torsdag också men det kan vi ta sen! nej nu måste jag gå och sminka mig! ha en bra kväll ♥
hittade ingen annan bild så det får bli en gammal höhö

2012 bitch

årets första blogginlägg, känns mycket overkligt haha.. men detta år ska bli det bästa någonsin, förra året var också super bra även fast det hände lite tråkiga saker men ångrar ingenting iallafall! igår (nyårsafton) var jag hos Johanna med mina närmsta vänner, det var super trevligt verkligen! bra sällskap, bra kväll. har tyvärr inte så många bilder från kvällen, kanske kommer upp flera senare eller något..
jag och Jennifer lagade pizza hos mig innan vi drog till Johanna


nyfixade tjejer redo för nyårsafton


ingen kommentar på denna bild.....

RSS 2.0