Tisdag

Jobbade igår som nästan alla måndagar, kom hem sent också. Allt gick fel på jobbet för både mig och Jennifer.
Idag hade jag bara 1 lektion, började 9.30 och slutade 11.05. Jätte skönt, behövligt en dag som denna.


27-01-2013

Vaknade upp bredvid min fina imorse, gjorde mig i ordning och åkte till Uppsala och träffade Emilia. Hon fyllde år igår så i fredags var det party party hos henne. Igår jobbade jag mellan 15.00 och 19.00, mötte Markus vid tåget efter jobbet och vi gick hem till mig.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1834616/images/2013/pic_51055badddf2b351d3c5dc88.jpg" class="image">


Onsdag 23/1 2013

Åt middag med mina fina och saknade tjejer idag, kändes skönt att träffas alla 3 och prata om allt mellan himmel och jord. Ligger i sängen nu och tittar på pretty little liars i väntan på att Markus ska bli klar i duschen!
Hade på mig detta igår:
Tröja: Spanien
Byxor: dr denim
Klocka: ur och penn


13 - 01 - 17

Vaknade med feber imorse så det blev ingen skola för mig. Har därför legat i sängen hela dagen och tittat på Game Of Thrones. Skar upp lite frukt efter jag duschat och la mig i sängen och titta på ännu ett avsnitt


onsdag 16 januari 2013

igår kom Markus hit, vi gjorde fruktsallad och tittade på Så blev vi svenska hollywoodfruar med min familj. idag ska jag inte göra någonting alls, har haft ont i knäna nu i 2 dagar så det finns inte så mycket jag kan göra egentligen. tänkte spendera kvällen med att titta på pretty little liars och game of thrones.

Äckel måndag

Ingenting är på topp just nu. Vill gå i ide och vakna upp lagom till våren/sommaren.
Det här hade jag på mig idag:
Kofta: H&M
Linne: ginatricot
Bälte: H&M
Jeans: dr denim


Söndag 13/1

Idag har mormor och morfar varit här på besök. De åker till Thailand imorgon och ska vara borta i 6 veckor, så de var här och vi hade en liten avskedsmiddag kan man säga. Jag stod för efterrätten såklart, kladdkaka med hallonmousse.


Dagens outfit

Detta hade jag på mig idag:
Svarta byxor : dr denim
Vitt linne : H&M
Beige stickad cardigan: newyorker (haha)
Ska alldeles snart byta om och gå till sjukgymnasten och träna och sen kommer Markus hit.


Torsdag

Godmorgon!
Är helt död idag med, somnade dock runt elva igår så det blev inte så sent.. Dagen börjar dåligt idag med, inget blir som det ska. Förhoppningsvis så kommer Markus hit ikväll och gör den här dagen perfekt.
Åker till skolan om ett tag och idrott står först på schemat.


Onsdag 9/1 2013

Godmorgon! Aldrig sovit så dåligt som jag gjorde inatt. Ögonen svider för att jag är så trött och inget vill bli som det ska idag.


Blondin > brunett

Gjorde en enorm förändring idag. Gick från blondin till brunett (!!!!!!!)
Ser inte alla ut som mig själv och vet inte om jag tycker om det än eller inte


ikroppenmin

igår berättade min pappa om en blogg. killen som skriver bloggen är 29 år och lider av obotlig cancer. det är gripande att läsa det han skriver, och det är omöjligt att inte bli rörd.
om ni inte redan läst detta så GÖR DET.
http://ikroppenmin.blogspot.se/

13-01-06

har inte bloggat på några dagar nu men har helt glömt bort bloggen och har spenderat varje dag med Markus.vi kör en snabb genomgång:
i fredags var vi på 18årsfest hos en kompis, igår åkte jag till farmor med pappa och "firade jul" och åt god mat. idag har jag jobbat mellan 11 och 15. är helt slut för jag mår inte alls bra!
ska om ett tag åka till Markus och sover kvar där.
 

Spy Kids

Godmorgon!
Ligger framför tvn och äter frukost och tittar på Spy Kids 2. Skulle egentligen jobbat idag mellan 12-16 men mår inte särskilt bra så gav bort mitt pass till någon annan. Markus kanske kommer hit senare idag, han mår också dåligt så vi får se!


2013

igår morse åkte jag till mina kusiner och åt frukost, vi har det som en liten tradition i vår släkt för att min äldsta kusin fyller år då. på väg därifrån hämtade vi upp Markus och han följde med hem till mig. till middag skulle jag och Markus prova på att göra egen sushi, det gick ju sådär. mitt tålamod höll inte.. 
sedan hade mamma gjort hallonsorbet som vi åt till efterrätt. senare på kvällen gick vi till en kompis och firade in det nya året där! 

RSS 2.0