Tisdag 30 oktober 2012

Godmorgon!
Sitter och äter frukost nu och ska sen titta på något avsnitt av the vampire diaries och gossip girl. Klockan tre åker jag in till Uppsala och åker upp till gränby centrum och jobbar. Slutar åtta idag så det blir sent, och sen ska jag gå upp tidigt imorgon för då börjar jag klockan elva.


New in

Passade på att shoppa lite idag efter jobbet. Köpte en svart, varm och gosig halsduk från cubus för 149kr och ett vinrött, stickat "headband" från ginatricot för 49kr. Är nu förberedd för denna kyla som väntar ute!
Ska torka håret nu och sen åker jag till Markus igen.


Sushi

Jobbade hela kvällen igår och hela dagen idag. Är helt slut nu verkligen. Sitter och äter sushi nu och ska sen göra mig i ordning och sen åker jag till Markus!


Red lips

Ligger i sängen med tända ljus, datorn och ett papper som jag ska läsa på inför min första dag på jobbet imorgon. Ska läsa igenom det snabb och sen sova hade jag tänkt, har en lång dag framför mig imorgon. Börjar skolan 8.30 och slutar 15.00, sen åker jag till gränby och till jobbet, börjar 16.00 och slutar 20.00. Kommer vara helt slut efter imorgon alltså.


Otroligt hur mycket man kan förändras på bara 1 år


24 oktober 2012

Hej!
Ska snart gå ner och sätta på en tvätt och sen titta på pretty little liars.
Var på jobb intervju i måndags, fick jobbet och börjar på fredag. Hur skönt som helst!!
Markus kanske kommer hit och sover här inatt, men får se hur det blir.


Gårdagens outfit


21 oktober 2012

Hallå i stugan.
Har precis kommit från duschen och myser nu i min prickiga morgonrock. Det gick inte alls bra på dansen idag, haltade hem från tåget för att det gör så ont i knäna! Kanske ska kolla upp det där snart.
En bra nyhet är att jag blivit kallad till en jobbintervju imorgon, tackar Jennifer för hjälpen!


20 oktober

Vaknade bredvid världens bästa kille imorse. Vi var på bio igår kväll, vi såg Savages, sjukt bra film verkligen! I väntan på att Markus skulle sluta skolan igår passade jag på att träffa Emma och Jennifer, det var jätte länge sen vi träffades alla tre så vi satte oss på ett fik och bara pratade om allt.
Nu ligger jag i soffan hos pappa och har ont i magen, pga av olika skäl. Åker hem imorgon, men först ska jag till Uppsala för att dansa.
FÖRRESTEN!! Saknar mitt långa hår


White

Hej!
Har varje kväll sen i söndags varit inne på mitt rum och målat möbler. Åh kul tänker ni då men jag vill ha förändring i mitt rum så har tagit tag i det själv nu. Ni ska få se slutresultatet sen när allt är färdigt! Här är en liten sneakpeak


13 oktober

Hej
Hela min familj åkte bort ikväll så ligger hemma och tittar på film. Tittar på The Lucky One och äter popcorn.


Fredag!

Har fixat mig nu och ska vika tvätt och sen röra mig mot Markus.
Imorgon åker jag till min kära morbror och firar honom, han fyllde år i onsdags.


Godmorgon!

Igår låg jag hemma och var sjuk. Och idag är jag ledig så gjorde "lyx frukost", omelett med tomat.
Senare ikväll åker jag till Markus


Oink oink

Hej hej!
Ligger nerbäddad i soffan med en stor kopp te. Jag är inget stort fan av te men mamma hade något laktris te hemma som var gudomligt gott!
Mår inte så jätte bra idag så får se om det blir någon skola för mig imorgon, och på fredag är jag ledig så när Markus har slutat skolan på fredag så går vi hem till honom och jag ska sova kvar där.
Förresten, imorse när jag gick till bussen så var det 2 grader ute. Snart ska det väl snöa också..


Måndag 8 oktober

Godmorgon!
Vaknade runt sex imorse och mådde jätte dåligt. Somnade om och vaknade vid sju och jag mådde bra igen. Ska nu åka ner till tåget


Lördag 6 oktober

Att vakna upp bredvid honom är det bästa som finns. Att somna i hans famn är det bästa som finns. Han är det bästa som finns.

Jag har varit hos Markus hela dagen, legat i sängen och tittar på sons of anarchy. Vid halv fem åkte jag in till Uppsala och mötte upp pappa, Emelie och Alice. Vi gick till Burger King och åt mat. Vid halv sju började bion vi skulle se, vi såg hypnotisören! Den var bra faktiskt, bättre än vad jag hade trott.
Nu ligger jag hemma ny duschad i min säng under min nya gosiga filt som jag fick av mamma tidigare i veckan, och läser hungerspelen som ska vara utläst tills på onsdag. Och nej jag har inte valt själv att läsa en bok utan skolan har valt det.


Bullar bullar bullar

Har väntat hela dagen för att få äta en bulle. Och när jag kommer hem står syster min och hennes pojkvän och bakar bullar! Det gjorde absolut min dag till den bästa. Ska gå och duscha nu och sen provsmaka en bulle eller två


4 oktober - kanelbullensdag

Godmorgon!
Sitter och äter frukost och är taggad för idrott första lektionen. Efter skolan ska jag plugga och sen vara barnvakt :)


1 oktober

Nu är det höst på riktigt tycker jag. Oktober är en riktig höstmånad.
Åkte till skolan från Markus imorse, tåget var försenat så fick sitta och vänta i 25 minuter och kom lite för sent till skolan. Skoldagen var lugn och skön, det behövs när det är måndag. Ligger nu och tittar på x factor och har precis ätit upp min bit av den goda morotskakan jag baka igår!


RSS 2.0