VALBORG!!!

Hejsan!
Är hos Markus nu och vi ska snart börja grilla här, vi väntar bara på att Emma och Andreas ska komma hit sen kööööör vi!


Söndag 29 april

Hejsan!
Kom hem från dansen för ett litet tag sen och ska hoppa in i duschen nu en snabba innan jag åker till Markus! Köpte ett nytt skal idag innan jag gick till dansen ;)


What doesn't kill you makes you stronger

Åker till Markus snart, men först till Ica för att köpa sminkborttagning! ;)
Ha en bra lördagkväll!


Sommar på g?

Sitter på altanen och solar just nu! Livet leker ❤


Lördag 28 april 2012

Godmorgon sunshines!
Vädret idag är helt amazing!!!!! Vill egentligen gå ut på en gång men jag är alldeles för trött just nu.. Har inte gått upp ur sängen ens.
Idag ska jag och mamma fortsätta på min balklänning hoppas jag och jag ska även laga min cykel (med lite hjälp av Johan) senare ikväll går jag till Markus och sover där ;) och imorgon kör vi dans igen, nu är det bara 3 gånger kvar till uppvisningen :D


Marc by Marc Jacobs

Hejsan!
Kom precis hem från lite släktfirande. Mina kusin fyllde 15 år idag så vi firade honom lite grann med tacos och sedan banana split ;) det var mumsigt! Eftersom att jag inte träffade min morbror när jag fyllde år så fick jag min present nu, och det var ett armband från Marc by Marc Jacobs!!!! Gissa om jag blev glad :D
Sen har jag träffat gulligaste bebisen någonsin!!!! Lilla Viggo var ynka 6 veckor och helt otroligt gullig! Barnvakt??? JA TACK !!!!!


Godmorgon

Godmorgon vår!
Vädret är ju helt underbart idag!!!! Denna fredag startas med nationella i engelska, skrivuppgiften. Ganska taggad faktiskt..
Idag har jag på mig svarta byxor, jeansskjorta som är avklippt vid ärmarna och vita converse ;)


Training

Träna nu!


Torsdag 26 april 2012

Hej!
Kom precis hem från skolan och hade tänkt att plugga lite matte eftersom jag har nationella nästa vecka. Men vet inte om jag orkar börja än, kände för att baka typ hallongrottor.. Det vore gott..
Iallafall, ni kommer ihåg väskan som jag fick när jag fyllde år? Den svarta? Har bytt den mot en annan skönhet, mamma kom hem igår och det gjorde min kväll!
Dagens outfit:


25 april

Såg nyss att i det senaste inlägget jag skrev så handlade det om plugg. Precis som detta skulle göra!!!!! Sitter iallafall och pluggar äckel SO, ska vara klar imorgon och har ju en hel del kvar.. Markus kommer hit om ungefär 1 timme kanske så har puttelite tid på mig att göra klart det här!
Min kära broder på bild nedan:


Pluggar

Pluggar för fulla muggar just nu! Måste hinna bli klar med min redovisning innan klockan nio för det är ju tisdag idag och det betyder ju att det är desperate housewives och GCB!


Nytt i garderoben

Idag var alla nior in till Uppsala på musikal, det var Bolandgymnasiets esteter som hade ordnat en Footloose musikal! (samma som jag var på i lördags) efter musikalen stannade jag, Emma, Jennifer och Joakim kvar i Uppsala, provade skor till balen och har nu hittat ett par som passar osv! Köpte även en tröja och halsband från ginatricot och solglasögon från H&M! :)


24 april

Godmorgon!
Drar mig mot skolan nu och en lååååång dag :)


Alcatraz

Ligger i soffan och tittar på Alcatraz som går på 4an just nu! Sedan blir det att hoppa i sängen direkt, är sjukt trött och mår fortfarande dåligt...


Äckel

Nationella gick faktiskt bra idag, är nöjd över min spanskauppsats! Just nu sitter jag och pluggar och lyssnar på musik, har SOredovisning på torsdag så måste plugga arslet av mig den här veckan! Fml
Hoppas jag får god mat hemma annars blir jag sur..........


nasty gal

jag är så sjukt kär i denna fina jumpsuit! lite synd att den är så dyr bara.. 228 dollar och det motsvarar ca 2 000 svenska kronor? :(

23 april

Godmorgon!
Sitter i skolan nu och väntar på att matten ska börja. Borde egentligen inte vara i skolan eftersom jag är sjuk men har spanska nationella idag!
Men nu börjar jag! Kram kram


22 april

Hej!
Det blev tyvärr ingen dans för mig idag, är fortfarande sjuk men det är på bättringsvägen iallafall. Men åkte in till dansen ändå bara för att titta, så jag inte missar något såklart :) innan jag åkte in till Uppsala så var min fina släkt här och firade mig, vi åt smörgåstårta osv..
Nej men nu ska jag ta och titta på några avsnitt av gossip girl som jag inte tittat på över 1 hel månad!!!
Saker som jag fick idag (köpte dock tröjan själv) :


21 april

Hej!
Nu åker jag och Markus in till Uppsala för att titta på Footloose ;)


20 april och det snöar?!?!

Är hos Markus nu och mår så sjuuuuukt dålig, har inte varit såhär förkyld på evigheter.. Kan knappt andas genom näsan och är hes som en jag vet inte vad! Vi ska iallafall bara ta det lugnt ikväll och imorgon innan vi åker in till Uppsala :)


Fredaaaaag

Hejsan!
Kom nyss hem från skolan och hinner bara hem och vända, ska till Markus nu och sover där. Imorgon åker vi in på teater/musikal på reginateatern i Uppsala :)


Criminal Minds

Tittar på Criminal Minds just nu och efter det blir det läggdags!
Godnatt ❤


Lyckad kväll

Kom nyss hem från Uppsala efter en mysig middag med släkt från pappas sida. Och om 35 minuter ska jag och Emelie ut och springa en runda :)


WTF

Kom hem från skolan för ungefär 25 minuter sedan, mår sjukt dåligt så ska bara ta det lugnt nu innan farmor kommer och hämtar mig! Får inte må dåligt nu, orkar inte vara sjuk i helgen liksom.. Har ju dans och grejer då :(
Iallafall, nationella gick bra idag och jag är nöjd! :)
Bakade igår kväll innan jag gick och la mig! :D


19 april

Godmorgon!
Sitter just nu och äter frukost och ska snart gå och lämna lillebror på dagis! Nationella i engelska står på schemat idag och det kommer ta mer än halva dagen.. Suck -.-'
Senare ikväll åker jag in till Uppsala och äter på restaurang med pappa, mina systrar, farmor och farfar. Har ju fyllt år och det är en del av min present :) lägger kanske upp en bild senare på vad jag fick mer!


Starships were made to fly

Har precis druckit klart min coco capuccino, och ska snart hoppa in i duschen. Har sjukt ont i halsen så måste ta det lugnt i några dagar nu, kan knappt svälja liksom...


18 april

Hola!
Kom precis hem från skolan och ska sätta igång och plugga direkt hade jag tänkt! Och det är väl det jag kommer att spendera resten av min onsdag till..
Fick förresten denna skönhet i födelsedagspresent igår!


Godmorgon

Godmorgon!
Ligger just nu i sängen bredvid lillebror och väntar på att han ska vakna. Idag är det mitt ansvar att han kommer till dagis osv!
Senare drar jag mig mot skolan, disikering av koöga står på schemat idag!


17 april

Hejsan!
Idag är det ju min födelsedag, fyller ynka 16 år.. Men dagen har varit grym, den startades med bra presenter, grymma vänner och fick umgås med min pojkvän! Fick god mat och tårta hemma, allt har bara varit super :) och som pricken över i:et så var det ju desperate housewives och GCB på tv, hur bra är inte det? ;)


femtonde april tvåtusentolv

hej!
dagens danslektion var sjukt rolig faktiskt, vi har börjat på koreografin till uppvisningen nu och det är så sjuuuuukt svårt!!! det är ju filmtema på själva showen och våran lilla House-grupp ska ha matrix/blade. har dock inte sett matrix men får ta och titta på den någon dag :)
igår var jag ute och åt och var på bio med min pojkvän, vi firade 1 år då! det är helt sjukt hur tiden går fort alltså, herregud.. men det var mysigt, vi såg Titanic 3D, vi skulle ju sett den förut men varken jag eller Markus mådde bra då så vi skte i det haha :) så roligt att alla i salongen satt och snyfta den sista halvtimmen av filmen!! ;)
nyduschad och fräsch tjej!


is anybody out there?

hejsan!
jag är såååååå glad just nu! de preliminära antagningarna har ju kommit nu, och jag kom in på mitt förstahandsval! as skönt, för det är jätte många som sökt den linjen! :) men ska gå och hämta lillebror på dagis nu!
hejdå ♥

someone like you

¡hola mis amigos!
har precis gjort mig i ordning och väntar på att papi ska komma och hämta mig. vi ska nämligen åka till farmor, äta god mat osv! sover sedan över där och kommer hem imorgon :)

vart kan man hitta ett sånt här linne?


lifesaver

sitter just nu och hostar sönder, hostattack oh yeah! det suger. den här dagen suger. har inga planer alls för ikväll och orkar verkligen inte vara hemma! det känns som om att jag har varit hemma hela veckan bara för att jag har mått dåligt. SÅ SNÄLLA KAN NÅGON RÄDDA MIG FRÅN ÄNNU EN HEMMAKVÄLL ?! tack så mycket

it's time to say goodbye

hejsan!
det blev ingen Titanic igår tyvärr, kanske blir någon annan dag.
orkar inte skriva så mycket nu, måste gå och lägga mig egentligen för imorgon vid halv tio åker jag till mormor och morfar för lite påskfirande med släkten. super tråkigt men har inget val, har dessutom inte träffat dom på ett tag och vem säger inte nej till lite godis? ;)
sover hos Markus efter så det blir förmodligen inget bloggande alls imorgon.
färgade förresten mitt hår idag, tog bort den äckliga svart/gråa utväxten och bort med platinablonda fläckar! dock känns håret lite gult, men om några dagar eller om någon vecka så får jag börja använda silverschampoo igen! :)
nej men måste verkligen gå och lägga mig nu!
godnatt ♥

inte färgat håret här

Why are you trying so hard to fit in when you were born to stand out?

jag måste färga håret! mitt hår har blivit fläckigt av mitt silverschampoo, får paniiik! det är super blondt på vissa ställen, och det är inte snyggt.. men ska ändå färga håret innan niornas bal som är i maj, så det är chill.
ja, ni ser ju själva hur det ser ut..

jade emily

hittat en hemsida med sjukt snygga kläder, dock lite dyrt kanske!
http://jadeemily.com.au/index.php?main_page=index

Titanic

godmorgon!
vaknade tidigt idag och gick med lillebror till dagis. men ligger nu nerbäddad i soffan och tittar på förhäxad som går på tvn. får massa gamla minnen av det programmet, jag och Tilde var ju typ besatta av det haha..
men ska snart gå och duscha och sen åka in till Uppsala och titta på Titanic 3D med min pojkvän! :)

äckel

Alltså det här lovet kan ju ta sig, seriöst! Håller på att dö känns det som, är det inte på loven man vill må bra och ha kul? Well, to bad for me att jag är sjuk. Nu ska jag sova iallafall, det bästa på hela dagen faktiskt..

every day I'm shuffling

hola!
ligger i soffan och gör absolut ingenting, tänkte titta på något avsnitt av gossip girl innan Emelie och Edvin kommer hem. vi ska fika lite då eftersom att jag och Emelie bakade rulltårta tidigare idag. den blev lite failad men aa..
kan bjuda på den här bilden - sjuk


converse - all star

hejsan!
kom hem för ett litet tag sedan, mår sjukt dåligt så ska stanna hemma idag och bara ta det lugnt, titta några avsnitt av gossip girl och bara vara. orkar verkligen inte vara sjuk, speciellt inte på lovet :(
igår när jag kom hem från dansen var mormor och morfar här, de kom hem från USA förra veckan. fick ett par svarta converse, som jag velat ha nu ett tag! har ju ett par vita med hög kant eller vad man säger! :)

RSS 2.0