I'm sorry, I never wanna lose you

hola mis amigos!
kom precis ur duschen, förlåt om jag inte har uppdaterat något tidigare idag men har ägnat mig åt annat, dvs tittat på gossip girl (a) säger bara, börja inte titta på det *beroendeframkallande* ...
men iallafall, ska titta på något avsnitt till och sedan gå och lägga mig :)
godnatt angels ♥

are you insane?

hej!
sitter och tittar på gossip girl nu och bara njuter av dom sista timmarna av sportlovet. jag har inte gjort något speciellt alls denna vecka, ganska skönt faktiskt men ändå tråkigt..
jag har sådan ångest för att gå upp klockan 7 imorgon bitti och dra mitt arsle till skolan *suck*
men ska titta klart på avsnittet av gossip girl nu och sen hoppa in i duschen! :)

pasteller

i vår är det ju pastellfärger som gäller! jag tycker det är helt okej snygg, det beror på vem som har på sig det.
men är det bara jag som tycker att alla säger varje år att det är pastellfärger som är "mest inne" på vårkanten?

life's a bitch

vad händer? låt mig tänka....... eh jo juste, INGENTING! det är fredag och jag sitter hemma och tittar på gossip girl, visst jag älskar gossip girl men det finns så mycket roligare saker att göra på en fredagkväll..
TILL EXEMPEL UMGÅS MED SINA VÄNNER, men jag gör inte sånt. eller jo.
aja igår var jag med mina vänner faktiskt och hade en helt OK kväll, allt har ju sina ups and downs, right? ;)
snodde lite bilder från Jennifers blogg hihihihi



word.

I want you
I need you
I love you
I miss you
Like crazy

torsdag 23 februari

Hola amigos! Gör absolut ingenting just nu, väntar på att Jennifer ska komma hit! Men måste hoppa in i duschen nu innan hon kommer! See ya ;)

chicy.se

Color Blocked ShirtLeahter Sleeve ParkaEagle Oversized TankFloaty Tiered  SkirtDenim on Lace ShirtCrochet Long TankDamaged Jeans ShortStar EarringLeather On Chiffon Shirt

around the world

hej! ♥
kom hem för ungefär en halvtimme sen. har varit inne i Uppsala och ätit god mat och tittat på bio med min pappa, det var grymt mysigt :)
vi såg En gång i Phuket, den var helt okej, sjukt rolig haha! jag tycker egentligen inte om svenska filmer, tycker att allla svenska skådisar är så b..
men nu ska jag bara njuta av denna sköna kväll, titta på några avsnitt av Pretty Little Liars och Gossip Girl! :D

måndagsmys

Hejsan! Ligger i sängen just nu men ska snart gå och duscha. Åker till Emma om 1 timme och sover där sen :)

söndag

godmorgon!
ligger kvar i sängen fortfarande men måste upp snart för att packa väskan och sen åka till Uppsala, ska ju dansa idag men åker in tidigare för att fixa lite grejer nere på stan! :)
nu har ju sportlovet dragit igång och jag har ingenting planerat alls för denna vecka, vilket är ganska skönt att ta allt som det kommer. men skulle varit ganska kul att ha något roligt planerat...
iallafall, ska titta på något avsnitt av gossip girl nu innan jag går till tåget :D
ha en skön söndag ♥


är ni med barn?

Kom hem för lite mer än 1 timme sen och ligger nu i soffan och tittar på svampbob och dricker päronsaft. Känner mig som 5 igen..... Men iallfall, filmen var bra, vi såg Hamilton - I nationens intresse! :)

I am the designer of my own catastrophy

nu har jag bestämt hur min balklänning ska se ut, sjukt taggad för att se hur det blir!
mamma ska ju sy min klänning (hon är sömmerska) så jag får den precis som jag vill (lyx) :D

lördag 18/2

hej! ♥
idag är det lördag som ni alla förmodligen vet, min lördag har varit super lugn. vilket jag har behövt, så trött på skolan och folk, usch.
vaknade vid 11 idag av att jag hade ont i huvudet, fråga mig inte varför men.. gick upp iallafall, åt frukost och sen var det bara att börja städa rummet eftersom mamma skulle få gäster hit. så man kan säga att mitt rum är otroligt vackert just nu, rent och fint! :)
idag är det bara jag, mamma och lillebror hemma så JAG fick bestämma mat tills ikväll :D det blir kött (vet ej vilket), klyftpotatis och rödvinssås!
efter maten åker jag till Uppsala med Markus och ser på bio.
imorgon är det andra danslektionen för mig, sjukt taggad faktiskt. fast det svåra med House är att det bara handlar om fotarbete och att ha ett visst "gung" i hela kroppen samtidigt. ni hör ju själva hur svårt det låter? ;)

bakade semlor på hemkunskapen igår, jag och Emma gjorde egen vaniljkräm till. SKIT GOTT!


dagens lunch - omelett med tomater


sveriges värsta bilförare

nu är det gjort. har bekräftat mitt gymnasieval, det är skönt att ha gjort det nu så jag slipper tänka något mer på det där! nu är det bara nationella och balen jag behöver tänka på.....
sitter och tittar på Sveriges värsta bilförare med lillasyster och mamma (eller mamma sover haha) är sjukt trött just nu så ska gå och duscha och sen gå och lägga mig tror jag, skulle vara skönt :)

bilder från idrottslektionen i tisdags när vi fick prova isdubbar!


happy valentinesday

Glad allahjärtansdag alla underbara! :)

we can stop the universe with our heartbeats tonight

Hej alla glada! Mitt humör är inte det bästa just nu, varit helt okej glad hela dagen men sen på sista lektionen så hände något med humöret.. Aja skitsamma, nu är jag hemma och ska plugga både musik och SO, prov imorgon liksom! Funderar på att gå och baka något, finns inget hemma att äta.. Imorgon är det alla hjärtansdag, ska spendera min kväll med min kära pojkvän, vi har även 10 månader imorgon så vi lär hitta på något speciellt tycker jag :) Nej men nu ska jag fortsätta/börja med pluggandet!

kollar balklänningar


why am I so afraid to lose you, when you're not even mine?

Tumblr_lte2vgjnpd1qfik8to1_500_large
Tumblr_lz8g89chkt1qfik8to1_500_large

this could be different

grattis till min älskade mamma och hennes sambo, idag var det 6 år sen de träffades/blev tillsammans! tiden bara flyger iväg nu för tiden, helt sjukt! jag är glad för deras skulle iallafall :)
idag ska jag träffa min pojkvän och ska förmodligen fira en vän som fyllt 16 för inte så längesen, sover hos Markus sen ikväll!
känner mig jätte konstig idag, har legat i sängen ända tills nu (hehehehe), vaknade vid tolv ungefär och startade datorn och tittade på gossip girl, och ja, har gjort det sen dess!
men nu måste jag gå och duscha och sen städa undan lite grejer på mitt rum!
ha en bra lördagkväll :)
I'm sexy and I know it

you know you love me, xoxo

avslutar min fredagskväll ensam framför Gossip Girl! :D ♥

The silence is so loud

god kväll!
idag spenderar jag min kväll med Emma och Jennifer hemma hos Emma! vi har käkat hemmagjord pizza och nu sitter Emma med hårfärg i håret (slingor bara) måste också färga mitt hår snart, det börjar bli riktigt gult och lite brunt i hårbotten *disliiiiiike*, färgar nog håret ljusare och senare i vår klipper jag nog av håret till axlarna ungefär, OM JAG VÅGAR !
har inget mer att skriva at the moment, men skriver säkert något mer imorgon eller så!
ha det så bra bitches! :)

nasty gal

Chiffon Back Blazer - Wine
Posy Tail SkirtAster Cutout Top
Poppy Blouse
Camilla Fringe Shorts - Black
Miami Vice Blazer - Pink

liar liar pants on fire

den här dagen har varit enormt lång känns det som, slutade skolan vid fyra idag och gick sedan hem för att bara ta det lugnt. taggar till för ett till nationelltprov i svenska imorgon bitti, INGEN SOVMORGON FÖR MIG IMORGON!! :(
men hade tänkt att gå och baka snart bara för att ha något att göra ikväll, men först ska jag titta klart på pretty little liars och sen titta på top model Sverige som jag missade igår! :)

euphoria

Blev inget Uppsala med Markus igår utan Jennifer följde med istället, vilket var dunder! Showen däremot var inte riktigt i min smak det var nog dansen som var mest intressant tror jag :) Idag hade vi första nationella, i svenska, gick rätt så bra tror jag, det kändes så iallafall! Förutom det så har den här dagen gått mer än fel, ingenting har gått bra alls.. :(

tattoos

hejsan! dagen har varit helt okej idag, varit i skolan såklart, jobbat, tänkt.. ansträngande..
senare ikväll åker jag in till Uppsala med Markus, ska till UKK och titta på en multishow som boland esteterna håller i! ska bli kul att se. dom har gjort bra shower förut som jag tittat på :)
FÖRRESTEN! jag vill tatuera mig, kolla in dom här snygga tatueringarna liksom, så sugen på att göra någon av fåglarna eller ett litet enkelt svart kors i nacken!!

green pants

jag vet att jag är sämst på att uppdatera och jag ber om ursäkt för det hehe..
idag åkte jag och mamma till Väsby, vi köpte byxor till mig för att jag har varit så duktig och hjälpt mamma med att hämta/lämna lillebror på dagis den här veckan! ;)
men nu är maten klar så ska gå och äta!

ginatricot - 199 kr

it's gonna be a good night

Nu ska jag sova hihihihi ! Taggar till språkolympiaden imorgon (y)

RSS 2.0