2012-07-31

Hejsan! Idag är det min dag, dvs jag har namnsdag idag! Grattis till mig.. Dagen började bra, vaknade hos Markus. När jag åkte hem blev dagen mindre bra, ramlade med cykeln nere vid tågstationen, flög (verkligen flög) över styret och ner på marken.. Min cykel är sönder och mina ben fulla med skrapsår! Turdag? Inte riktigt...


Måndag och jag är glad

Hej! Även fast det är måndag så är jag glad. Vaknade upp hos min älskade och fick sushi till middag! Underbart verkligen :) Ska snart hoppa in i duschen, och göra mig i ordning för att sedan åka till Markus igen! Min fina kille uppe vid poolen på hotellet i Barcelona ❤


Bilder från igår - grillning

Det tog ungefär 45 minuter att få igång grillen för oss. Grillmästare !


Mot Uppsala för att träffa Tilde


Var ju som sagt inne i Uppsala idag, fyndade två tröjor! Om ett tag blir det grillning med tjejerna :)


Lördag

Hej! Ska alldeles snart cykla ner till tåget för att möta upp Emma och Jennifer, sedan åker vi in till Uppsala över dagen och ikväll blir det grillning! Vad gör ni en sån fin dag som denna? :)


Follow me into the sunshine

Hej! Har legat ute i solen hela dagen och jobbat lite mer på brännan. Ikväll blir det ännu en hemmakväll, har dock planer för hela dagen imorgon. Ska träffa mina kära vänner då. :)


shopping i Barcelona

hej!
glömde helt bort att blogga igår, åkte till farmor runt halv två och var kvar där över natten. klockan två idag tog jag bussen från Norrtälje till Knivsta. Har sedan dess varit hemma och kommer vara hemma resten av kvällen. senare ikväll kommer Markus hit och sover är inatt.
jag tyckte att Barcelona hade lite dåligt utbud på kläder faktiskt, eller så är det bara jag som har blivit jätte kräsen när det gäller kläder.. men detta var vad jag hittade:

Starbucks

Oj har inte kunnat blogga någonting under veckan alls. Men sitter just nu på starbucks med Markus och äter frukost. Vi ska snart shoppa lite och sedan gå och lägga oss uppe vid poolen och ta det lugnt! Bloggar igen imorgon när jag är hemma i Sverige igen :)


Hej! Nu är allt färdig packat och klart. Har precis ätit middag (hemgjord pizza, det bästa som finns) och väntar bara på att mamma ska bli klar så hon kan skjutsa mig till Markus! Vi måste gå upp super tidigt (runt fyra inatt) för att sedan åka till Arlanda! Planet går 06.15 så vet inte när jag bloggar nästa gång! Men ska försöka blogga någonting under resan :)


Mot Markus!

Nu har Emma och Jennifer åkt hem, det var skönt att träffa dom igen och att få prata ut om allt igen. Ska snart bege mig mot Markus och sover där inatt. :)


Söndag 15/7

Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag åker till Barcelona!!!! Vaknade för ungefär en halvtimme sen och ligger fortfarande kvar i sängen. Senare idag så kommer mina saknade tjejer hit, Emma har varit i Grekland i en vecka och Jennifer har varit i Danmark i några dagar. Så måste träffa dom nu innan jag åker i väg sen, åker ju om 3 dagar :D och har kollat upp vädret i Barcelona och det är super fint väder där just nu och det ska vara de hela veckan! Kan det bli bättre? ;)


Mys lördag

Hej! Kom hem från Ica för ett tag sen och sitter nu och tittar på film med lillasyster, Från andra sidan.


Jobbfredag

Ja eller jag har ju inte jobbat så mycket idag som jag egentligen skulle ha gjort.. Nästan hela släkten har varit här hela dagen idag och dom är fortfarande kvar. Vi har precis käkat en super god middag med grillat kött och potatisgratäng (mumma) alla sitter och äter efterrätt förtillfället men jag hoppar den idag, det serveras panacotta och jag tycker det blir lite mycket, en tugga räcker för mig :) Men ska snart bege mig mot min Markus och sover sedan där! Har på mig vit stickad tröja (ginatricot) och orangea shorts (H&M) idag :)


Torsdag

Hejsan! Imorgon går jag upp tidigt för att hjälpa till att byta taket på garaget, hela släkten kommer hit imorgon och hjälper till, mamma och Johan ska även berätta en liten överraskning för allihopa ( vet redan vad ) så det blir förmodligen inget bloggande alls imorgon! Om 6 dagar åker jag och min pojkvän och hans mamma till Barcelona i några dagar. Ska bli så sjukt skönt att komma ifrån det här vidriga regn landet.


The Amazing Spider-Man

Hej! Drar mig ner mot tåget nu för att sedan åka in på bio med Markus! Har på mig en blommig kjol och vitt linne idag


Family Guy

Hej! Igår var jag hemma hela dagen och på eftermiddagen tittade solen fram så passade på att sola och ta ett dopp i poolen :) efter middagen drog jag till Markus och sov där! Ikväll blir det bara att vara hemma och imorgon är jag förmodligen barnvakt på förmiddagen!


Söndag

Hej! Kom hem från Markus för ungefär 2 timmar sen och mår sjukt dåligt just nu så har lagt mig i sängen. Antar att jag kommer spendera resten av min kväll här också. Tänkte iallafall lägga upp bilder på saker jag köpt under sommarlovet hittills :) Haircuff - H&M Klänning - ginatricot Jacka - ginatricot


Lördag

Pollenallergiker? Jo, tack! Var ute och klippte gräset för en stund sen och H E R R E G U D vad det kliar och rinner i både näsa och ögon. Ska iallafall göra mig i ordning nu och sen åka till Markus igen! :)


dålig uppdatering

förlåt för den urusla uppdateringen. nu såhär på sommaren så har jag inte tid eller ork för att blogga alls. plus att när inte blogg.se appen fungerar så blir det inte lika mycket uppdatering som det var förut!
jag har gjort absolut ingenting under den senaste veckan faktiskt.. eller i onsdags var jag hos min mormor och morfar och firade mormor som fyllde 64 år! det var super härligt väder den dagen så fick lite färg på kroppen faktiskt :)
ikväll åker jag till Markus och sover där så får se när jag bloggar igen!

RSS 2.0