Fredag 29/6

Drar mig in mot Uppsala om ungefär en timme och träffar Tilde i det underbara vädret!

Torsdag 28/6

Godmorgon!
Idag står gräsklippning och barnvakt på schemat! Tror även att jag tar en liten springtur senare ikväll :)
Kram på er ❤

gossip girl saves the day

godmorgon (?)
eller aa har varit vaken sen elva ungefär. gick upp åt frukost, kollade på senaste pretty little liars och sen dess har jag bara kollat å gossip girl. det finns verkligen ingenting att göra dagar som denna.. saknar min pojkvän alldeles för mycket. 
kanske träffar Jennifer senare idag eller något, det beror på när hon slutar jobba :)
 
 

tisdag 26/6

idag firade jag, Johanna och Jennifer våran Emma som fyller 16 år. Vi käka lunch hos mig och sedan överraska vi Emma med en hemmagjord tårta. den blev supergod! resten av dagen har jag bara varit hemma och gjort ingenting.. kommer vara så fram tills söndag eller måndag nu eftersom min Markus har åkt till Peace and Love idag..

Midsommarhelg

Min midsommar var helt okej! Började med grillning hos Markus med några vänner. Sedan blev det kubb och andra lekaeftergift kollade lite fotboll och sen kom lite mer sällskap och vi hade 5-kamp. Ja det var en typisk svensk midsommar ;) dagen efter spenderades med Markus och var även med honom idag!
Tog "farväl" av Markus eftersom han åker till peace and love imorgon och är bort i en vecka.. Det var lite små jobbigt faktiskt :( 

torsdag

hej!
glömde helt bort att blogga igår. men igår på förmiddagen åkte jag och mina underbara saknade vänner in till Uppsala och kikade i affärer osv. kom hem med ny bh och nya shorts. när jag kom hem la jag mig direkt och sola på altanen och sedan åkte jag till Markus och sov där. 
idag har jag och Markus gjort nada, bara chillat liksom. när jag kom hem spelade jag lite fotboll med lillebror, åt god mat och ska snart om någon timme dra mig mot Markus igen!
ha en skön sommarkväll! ♥

Hej sommar

Äntligen kommer det fina sommar vädret som man längtat efter! Imorgon drar jag och jennifer in till Uppsala och sen blir det hem och sola ;)
Ska göra mig i ordning nu och träffa Markus så hinner inte blogga mer!


Söndag?

Oj det känns verkligen inte som att det är söndag idag. Det bästa med lov är nog att man slipper tänka på vad det är för dag hihi!
Om ett tag kommer Markus hit men jag är så sjukt sugen på ben&jerrys så funderar faktiskt på att cykla ner till Ica och köpa.. Men känns lite ovärt ändå!
Jag är dessutom på jakt efter mobilskalet på bild nedanför, så om någon vet vart man kan köpa så hör av er till mig!!! Jag bara måste ha ett sånt!


Drar mig mot Markus såhär mitt i natten


Fredagkväll = barnvaktskväll

Hej!
Glömde totalt att blogga igår. Kom hem runt halv ett inatt för jag och Markus var på bio. Vi såg Snow White and the Huntsman! Den var grymt bra faktiskt, en riktig biofilm ;)
Ikväll ska jag spendera min tid framför tvn med chips och en bra film. Är barnvakt hela kvällen så det blir inga avancerade planer för mig.


Onsdag

Är hos Markus nu och tittar på Simpsons medans han står i duschen ;)


First day of summer!

Hejsan!
Första dagen på sommarlovet idag då!!!!!!!!!!
Gårdagen var inte så kul om jag ska vara ärlig.. Vi gjorde ingenting. Jag och några vänner va hos en kompis och spelade kubb och lite andra sällskapsspel..
Ikväll ska jag förmodligen vara med Markus igen men vet inte när.. :)


Skolavslutning!!!!!!!!

Nu lämnar jag och mina kära vänner thunmanskolan!


Måndag

Idag är det måndag den 11 juni. Vilket betyder att det är allra sista skoldagen i grundskolan för mig och mina kära vänner. Det känns helt otroligt faktiskt, det känns som om att man nyss började första klass liksom.
Ska iallafall dra mig mot skolan nu! Ha en bra dag :)


Jag älskar dig lillebror! ❤


Det ska stå jeansshorts i förra inlägget!!!!!!!!!!!!!!! -.-'


Snart sommarlov!

Idag när mina jeansskjorta kom ur tvätten så hade flera av nitarna tyvärr lossnat. Så jag tog bort allihopa och gjorde om allting. Blev ganska nöjd faktiskt :)


Lördag

Hej!
Idag åkte jag, pappa och Alice till lilla farmor som har brutit båda armarna :( hon blev super glad av båtar lilla besök och bjöd på fika osv. Efter vi hade varit hos henne i Täby så släppte pappa av mig och Alice i Uppsala och vi gick på bio, vi såg The Vow, bra film tycker jag :) efter bion var vi tvungna att vänta på bussen i 2 timmar (alice skulle tillbaka till pappa och jag till Knivsta) träffade Markus på vägen hem också :)


Fredag

Efter Uppsala så gick jag och tog foto till ID-kortet. Sen åkte jag till pappa, kändes som att jag behövde de haha..
Imorgon åker jag, pappa och lillasyster och besöker farmor som har brutit båda armarna :( stackarn.. Sen på kvällen går jag och Alice på bio :)


Mot Uppsala!


Godmorgon världen!

Idag är jag uppe med tuppen. Ska lämna lillebror på dagis snart, sen hem för att klippa gräset och efter det åker jag och Jennifer in till Uppsala :)
Idag är det fint väder satt det är naaajs, vet dock inte om det är "shortsväder" men..


Torsdag

Hej!
Idag hade jag min sista lektion i grundskolan och det känns otroligt skönt faktiskt. Imorgon är jag ledig också så det är grymt!
Det var avslutningskonsert sista timmen idag, den va helt OK.


Sveriges nationaldag ❤

Ligger hemma med magsmärtor helt ensam och äter jordgubbar..
Har tittat på senaste avsnittet av pretty little liars som kom ut igår och herregud vad bra de va!!!!
Och på tal om serier så var det ju sista avsnittet av desperate housewives, sorgligt var det.. Usch.. Vad ska jag göra nu på tisdagar?? :(


@markus place

Är hos Markus nu och sover här sen!
Imorgon kör vi friluftsdag och vattenkrig i skolan!!!! TAGGAAAA..... Fast nä


Måndag var det ja..

Hejsan!
Dagens skoldag har varit väldigt onödig, vi har inte gjort någonting alls, verkligen ingenting..
Kom hem från skolan för mer än en timme sen och har bara tittat på tv men ska åka till Markus lite senare :)


Mot skolan!!


Söndag

Kan det bli varmt igen eller?????? Man blir ju jätte deprimerad av det här tråkiga vädret. :(
Idag ska jag göra absolut ingenting, eller hade tänkt att klippa mig eftersom mitt hår är så sjuuuuukt slitet!


Lördag

Hejsan!!!
Kom hem från Markus för ungefär en halvtimme sen och ligger nu i soffan och tittar på tv :)
Senare ikväll kommer Markus hit och gör mig sällskap! ;)


RSS 2.0