i am like a bird

hejsan, onsdag idag och det betyder LÅÅÅÅNGDAG! det har varit en väldigt dryg dag i skolan idag faktiskt, mycket lektioner. men imorgon blir det andra bullar, börjar dagen med sovmorgon till 10.35 sen kör vi tre lektioner och sen slutar jag vid kvart över två tror jag, sjukt nice! men hinner faktiskt inte skriva så mycket mer, ska ta på mig skorna nu och vandra ut!
bjuder på nått smått och gott till bild



accept what you can't change. change what you can't accept.

den här helgen har varit skön! varit med Emma och Jennifer både fredag och lördag. sjukt nice!
vi gjorde inte så jätte mycket men aa, åkte lite moppe, grilla osv.
nu är det en ny vecka och har massor att göra, läxor, träning, match mm.. vill ha sommarlov igen så man kan sova länge på dagarna! bara ett år kvar.....................
men nu ska jag fortsätta titta på Pretty Little Liars!
fin bild på mig och mina tjejor ♥

my life would suck without you

ojojoj vad jag uppdaterar!! datorn som jag brukar blogga från har varit i Spanien i en månad så det har varit LITE svårt att kunna skriva nåt inlägg eller två. på den senaste tiden har jag inte gjort något speciellt ALLS! bara chillat liksom, och nu har skolan börjat så det underhåller jag mig med på dagarna. rätt så skönt att börjat skolan faktiskt, skönt att ha till baka mitt liv igen!

eat pray love

SKOLAN BÖRJAR SNART !! har lite sådär små panik, vill ha massa nytt i garderoben men det är pengarna som styr liksom. plus att nu börjar allvaret i skolan, välja till gymnasiet, nationella osv! men ändå sjukt kul att vara äldst liksom! haha

autumn 2011


kär. ♥

jedi moli voli

herregud! nu var det otroligt längesen jag blogga. nästan lite pinsamt..
men jag har ju faktiskt min anledning, chillat i Kroatien i två veckor! eller aa, var i Kroatien i en vecka men bilade ner dit så det tog sin lilla tid. men nu är jag äntligen hemma, kom hem idag runt två! sen var det bara att snabbt packa upp väskan och hoppa in i duschen och sen glida vidare hem till pappa. men det blir inget långt besök här, åker tillbaka hem till Knifetown imorgon kväll! så då var det sagt.
måste bara tillägga att jag har haft det GRYYYYYYYYMT najs i Kroatien, haft perfa väder varje dag! 30-40 grader, awesome!
har tagit några bilder men orkar inte lägga pp alla, men några kan ni få se.








RSS 2.0